Wellness

Valószínűleg ezerszer átélted már, hogy szeretnél kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből és arra vágysz, hogy ellazulj, feltöltődj. Bár a sok teendő mellett nem egyszerű megszervezni, hogy magadra is időt fordíts, fontos, hogy add meg a testednek és a lelkednek, amire szüksége van. Szerencsére számtalan lehetőség közül választhatsz, így biztosan találsz olyan módszert, amely segít az ellazulásban. Miért ennyire fontos, hogy szánj magadra időt és adott esetben pénzt? Azért, mert ha kiegyensúlyozott vagy, sokkal könnyebben veszed a hétköznapi kihívásokat. Ha viszont a stressz és a fáradtság uralkodik el rajtad, elindulhatsz lefelé a lejtőn.

Ha azt hallod, wellness, neked mi jut eszedbe? Ne gondolj egyből arra, hogy egy hosszú hétvégét kell kifizetned. Az is teljesen jó, ha elmész a szaunába, vagy veszel egy kellemes, lazító masszázst. Vannak, akiket az tölt fel, hogy termálvízben áztatják magukat, míg mások a kozmetikusuk kezei között töltődnek fel. A barátokkal, családdal töltött érdemi idő is aranyat ér, a lényeg az, hogy megtaláld, mi tesz boldoggá és azt engedd is meg magadnak. Arról nem is beszélve, hogy ezek nemcsak a lelkednek tesznek jót, hanem a lelkednek is.

Tudtad, hogy a forró víz segít a relaxációban és az izmaidat is ellazítja? A nyirokrendszerre is jó hatással van, javítja a vérkeringést, a sejtek oxigén és tápanyag ellátását is fokozza. A szaunázással is sok méreganyagtól megszabadulhatunk, az izzadással ugyanis távoznak a káros anyagok a szervezetből. A masszázs pedig ellazít, ha jó szakember kezei között vagy, egy kezelés után úgy érezheted, hogy megszabadultál a világ gondjaitól.

Résztvevők

1342

Teljesített kihívás

1301 db

Elégetett kalória

1850462 Kcal

Megtett kilométer

7172 km

Mozgással töltött idő

1950 óra